Het Oerdieet bij Koffietijd rtl4

Vandaag was Remko Kuipers van Het Oerdieet te gast bij RTL4 Koffietijd. Loretta interviewde Remko Kuipers over het Oerdieet. Daarmee krijgt het Oerdieet extra media aandacht. Het Oer Dieet, Dé manier om oergezond oud te worden.

Televisiezender RTL4 stelt via Koffietijd Het Oerdieet boek van Remko Kuipers beschikbaar. Je kunt Het Oerdieet boek winnen door mee te doen.

 

Win het boek Het Oer Dieet

remko kuipers het oerdieet

In begrijpelijke taal legt Kuijpers uit waarom we allemaal zouden moeten eten als de oermens. Nieuwsgierig naar het boek? Wij mogen er weer een aantal weggeven.

Gezonder eten, minder drinken, meer bewegen; veel mensen beginnen het nieuwe jaar met gezonde voornemens. Beginnen is makkelijk. Maar waarom is het toch zo lastig om vol te houden? In Koffietijd leggen wij leggen deze vraag voor aan arts en schrijver Remko Kuipers.

Remko Kuipers schreef het boek Het Oer Dieet, Dé manier om oergezond oud te worden. In begrijpelijke taal legt Kuijpers uit waarom we allemaal zouden moeten eten als de oermens. Om zijn theorie direct in praktijk te brengen biedt het boek tevens honderden recepten, samengesteld door culinaire kenners.

Lees meer..

Bestel hier het Oerdieet boek

Oerdieet

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *