Oerdieet boek Anna Elling

Gezonde voeding is het motto van deze tijd. Met vitaminen verrijkte sappen, suikervrije snoep, vetarme zoutjes en chloresterolverlagende margarines worden in grote getale aangeprezen. Maar zijn deze producten wel echt gezond? En wat hebben we werkelijk nodig?

Bestel hier het Oerdieet boek van Anna Elling

Vrijwel dagelijks komen er nieuwe voedingsmiddelen op de markt die stoffen bevatten die het lichaam niet herkent en vaak niet kan verwerken. Maar ook granen, peulvruchten, zuivel en suiker zijn in de geschiedenis van de mens ‘nieuwkomers’ die een stuk minder gezond zijn dan we denken.

Het oerdieet Anna Elling

In Het oerdieet wordt duidelijk dat het hedendaagse voedingspatroon sterk verschilt van de voedingsgewoonten van onze verre voorouders en wat de gevolgen hiervan zijn. Eindelijk wordt uitgelegd wat echt gezond is en hoe men deze richtlijnen in het dagelijks leven kan toepassen.

Als aanvulling zijn er een groot aantal heerlijke oerrecepten waaruit blijkt dat men met vlees, vis, groente, fruit, noten en zaden de lekkerste maaltijden kan bereiden.

Het boek beschrijft hoe ons huidige voedingspatroon verschilt van de voedings gewoonten van onze verre voorouders en wat de gevolgen hiervan zijn voor onze gezondheid. Het verschil komt met name tot uitdrukking in het gebruik van granen, peulvruchten, zuivel en suiker en het gebruik van vele nieuwe voedingsmiddelen.

Recensies Het Oerdieet boek

“Dit is een geweldig boek voor iedereen die met voeding bezig is.Het is in duidelijke taal geschreven. Tijdens het lezen krijg je ook eyeopeners en veel a-ha momenten. Het is een boek dat je leert om totaal anders te denken.”

Bestel hier het Oerdieet boek van Anna Elling

Oerdieet boek Anna Elling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *