OERsterk Leven van Richard de Leth

Richard de Leth leefde elf dagen al een Oermens in de Pyreneeën. In zijn boek OERsterk Leven beschrijft Richard hoe de natuur veel aandoeningen kan helpen genezen.

Sinds kort heeft Richard ook een Online Cursus waarbij alles leert over een gezond en OERsterk Leven.

OERsterk Online Cursus “Gezond in 4 Weken”
GRATIS 3 delig video-serie over het OERsterk Leven

richard-banner-txt-1024x350

De OERsterk Online Cursus “Gezond in 4 Weken” is een cursus van Richard de Leth van. Richard behaalde zijn doctoraal geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, maar koos voor de complementaire geneeskunde in plaats van het artsenexamen. Hij specialiseerde zich in de orthomoleculaire geneeskunde en psycho-neuro-immunologie. Ook verdiepte hij zich in voeding, kinesiologie, psychologie en fytotherapie.

In de Online OERSTERk Cursus Gezond in 4 Weken neemt Richard de cursist aan de hand op weg naar een gezonder leven d.m.v. verstandiger en bewuster eten.

Wil je meer weten over OERsterk Leven en wil jij horen wat Richard de Leth over OERsterk Leven te zeggen heeft? Bekijk dan de gratis video-serie van Richard de Leth over OERsterk Leven:

GRATIS 3 delig video-serie over het OERsterk Leven

Richard de Leth was ook aanwezig in de uitzending van RTL Late Night en vertelde daar enthousiast over het OERsterk dieet. Bekijk hieronder de uizending bij Humberto Tan.

Bekijk hier de uitzending over het boek OERsterk Leven bij RTL Late Nightoersterk leven richard de leth rtl