Paleo Dieet in de Linda Magazine

Mitchel van Duuren van het Paleo Dieet staat in de Linda Magazine van Linda de Mol. Mitchel is trots op het artikel in de Linda Magazine. En dat is niet voor niets want in het artikel over het Paleo Dieet is niets dan lof te vinden.

Bekijk hier de video van Mitchel over het artikel in de Linda Magazine

Mister Paleo Dieet Mitchel is trots

Mitchel is blij met deze alweer en nog een hoogtepunt in zijn carrière voor het Paleo Oerdieet lifestyle.

Mitchel staat tussen de andere bekende namen, voedingsdeskundigen, van de groot geworden diëten, welke ook volledig achter zijn of haar dieet en lifestyle staan. Namen als Ralph Moorman, Richard de Leth en Chris Verburgh.

Het Oerdieet blijft gewoon doorgaan met het verspreiden van de lifestyle die we volgen!

Het Paleo Dieet – Paleo in 15 Minuten 

Paleo Dieet Linda

Het Paleo Oer Dieet is Puur

Het Oerdieet is in wezen niets anders is dan de manier waarop de holbewoners, de oermensen, vroeger aten, in de stenen tijdperk. De gedachte achter het Oerdieet is dat toentertijd op zijn best, op zijn sterkst was. Snel, atletisch, sterk en met een goed aanpassingsvermogen. Gewoon puur.

Wij hebben door de industriële revolutie en landbouw zijn we allemaal producten gaan maken en eten die heel makkelijk zijn, maar vooral heel erg koolhydraatrijk zijn. En dat is eigenlijk heel slecht voor het lichaam.

paleo 15 minuten recepten boekDe oermensen aten wat wij nu kennen in het Oerdieet: Vlees, noten, veel groenvoer. Zo pakten ze vaak een hand vol met bladeren van de bomen en aten dat op.  Dus dit is eigenlijk de basis van het Paleo Dieet.

Wat je beter niet kunt eten als je het Oerdieet gaat volgen is eigenlijk alles wat gemaakt is. Dus alles wat door de voedingsindustrie en landbouwindustrie is gemaakt. Brood, pasta, rijst en frisdrank. Alles wat verpakt is en gefabriceerd valt buiten het Paleo Dieet.

101 Paleo Recepten Kookpakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *