Super Simpel Paleo. Simpele en Heerlijke Maaltijden met simpele ingrediënten uit de Supermarkt

Super Simpel Paleo

Super Simpel Paleo

Super Simpel Paleo zijn maaltijden die je simpel kunt kopen en simpel kunt bereiden met ingrediënten die je kunt kopen in elke supermarkt.

Verlies gewicht en hardnekkig vet (5, 10 of zelfs 15 kilo) door maaltijden te kopen die simpel te maken zijn met simpele ingrediënten die je in elke supermarkt kunt kopen en waarvan je in eerste instantie zou denken dat ze slecht voor je zijn.

Super Simpel Paleo

Hieronder zie je een selectie van de Super Simpel Paleo maaltijden die we hebben bereid met simpele ingrediënten uit de supermarkt:

super simpel paleo recepten

Alle recepten worden gemaakt met max. 5 ingrediënten (ex. kruiden). En alle ingrediënten zijn bij een normale Albert Heijn (of Jumbo) te koop.

Mitch over Super Simpel Paleo

Het is zo vaak dat beginnende Paleo-ers de recepten te moeilijk vinden, en dat wat meer ervaren Paleo-ers inspiratie zoeken voor gemakkelijke recepten. Natuurlijk, als je Paleo gaat volgen en er aan “verslingerd” raakt ga je automatisch koken ook een stuk leuker vinden.

Maar niet iedereen heeft tijd om in de keuken te staan. En dan vooral doordeweeks. Ik snap het. Wij ook niet. Een zoontje van 1, in verwachting van een 2e (zoon). Druk met werk. Sport. Relatie. etc.

Speciaal voor ons hebben we dit heerlijke en makkelijke kookpakket Super Simpel Paleo gemaakt.

Wil jij toegang tot Super Simpele Paleo recepten voor 21 dagen, plus bijbehorende toetjes en snacks?

Klik hier voor de Super Simpele Paleo Recepten.

Groetjes,
Mitchel van Duuren.